Csendes Lázadók

Bolygónk állandóan figyelmezteti az emberiséget katasztrófákkal (földrengések, árvizek, hurrikánok, stb) hogy elege van abból amiit művelnek vele.

A Csendes Lázadók nem bírálnak, nem lépnek fel hagzatos jelszavakkal, nem tartoznak pártokhoz, eszmei mondanivalójuk nagyon egyszerű! Az egyén döntésére bízza miben akar résztvenni, mit nem akar fogyasztani, milyen szolgáltatást nem kíván igénybe venni. Nem mondja ki mi a rosz és mi a jó, hanem e szerint viselkedik!

A programban való részvétel egyéni döntésen alapszik, senkire sem kötelező, de reményeim szerint át fogja szőni az egész Földbolygót, hogy megmentsük Őt.

Az első és igazán nagyon fontos program az emberiség egészségének a helyreállítása, úgymint fizikai és lelki mivoltában. Talán ez nem lesz a legegyszerűbb, mert vannak földrészek, ahol az egyén döntése hiábavaló, mert nincs miről dönteni.

Mi felett dönthet a ma embere?

Sok minden felett. Például az egészséges ember nem szed gyógyszert, a beteg ember alternatív módon gyógyítatja magát (fűben, fában az orvosság). A Teremtő komplex módon a gyógyítás lehetőségét is megteremtette az élővilágban.
Az én magatartásom talán a példamutató lehet abban, hogy tudok dönteni, mi a jó és mi a rosz között, és ezt szép csendben teszem. Például nem szedek gyógyszert, egészséges vagyok 66 évesen. Három féle sportot is űzök rendszeresen. Ha gyógyítani kell, azt csak alternatív módon vagyok hajlandó eltűrni. (levegő, víz, élelmiszerek, stb.) Táplálék kiegészítővel próbálom elhárítani, vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek formájában.
Ez nekem bevált! Ez egy fontos döntés volt!

Óriási csapás ez a gyógyszeriparra! Lehet utánozni. Ma már vannak akik meg tudják szabadítani az embereket a gyógyszerfüggőségtől. Ilyen és ehhez hasonló Csendes Lázadásra hívom a Föld Lakóit.

Soha, senki nem fogja megmondani a Csendes Lázadóknak, hogy mit kell tenni az egyénnek. Lázad Csendesen. Az egyén döntéseinek óriási szerepe van az életminőség megváltoztatásásban.

Vissza a kezdőlapra >>>